Şanlıurfaspor futbolcularından maddi sorunlara tepki

Şanlıurfaspor futbolcuları, sezon başından beri devam eden maddi sorunlara tepki göstererek bir açıklama yayımladı. Açıklamada, futbolcuların sözleşme gereği maç başı alacaklarının tamamının sezon sonuna bırakıldığı, yabancı futbolcuların maaşlarının öde

GÜNDEM 3.05.2024 22:12:12 0
Şanlıurfaspor futbolcularından maddi sorunlara tepki

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Astor Enerji Şanlıurfaspor'un oyuncularından Semih Karadeniz, sosyal medya hesabından kulübün maddi sıkıntılarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Karadeniz, bu olumsuzluklara rağmen sessiz kaldıklarını ve sadece hayatlarını sürdürebilmeleri için yapılan prim ödemelerinin son haftalarda yapılmadığını ifade etti.

Karadeniz konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Sevgili Şanlıurfaspor kamuoyu; Sezon başından beri süre gelen maddi sorunlar ligin sonlarına doğru artık katlanılamaz boyuta gelmiştir. Sözleşme gereği maç başı alacaklarımızın tamamı sezon sonuna bırakılmıştır. Yabancı arkadaşlarımızın maaş ödemeleri yapılmamaktadır. Hocalarımız ve klüp bünyesinde çalışanların da maaş ödemeleri aynı şekilde yapılmamaktadır. Ama biz bu olumsuzlukları hiçbir zaman sorun haline getirmedik. Sadece hayatımızı sürdürebilmemiz için yapılan prim ödemeleri son haftalarda yapılmamaktadır. Şanlıurfaspor armasının paradan daha değerli olduğunu çok iyi biliyoruz. Lakin sadece futbolcu ailesi olarak yapayalnız bırakılmış vaziyetteyiz. Verilen sözlerin tutulmaması bize bu açıklamayı yapma zorunluluğu kılmıştır. Sevgili Şanlıurfaspor ailesi nasıl bir şekilde mücadele ettiğimizi bilin ve büyük Urfaspora sahip çıkın. Saygılarımızla şanlıurfaspor futbolcuları..."

BİHA




Haber Kaynak : Bizim Haber Ajansı